Over ons

Merlijn Van Loo - Steenhouwer

Steenhouwerij Merljin Van Loo is een gedreven éénmanszaak,
die sinds 2001, met veel passie voor het product, zijn bedrijf ziet groeien.

Zijn grote liefde voor natuursteen en deze vergeten ambacht blijven de grootste drijfveer bij het dynamisch verder uitbouwen van zijn bedrijf. Tijdens een twee jaar durende opleiding aan
Syntra West kreeg ik het steenhouwersvakmanschap onder de knie, deze kennis werd aangevuld met avondopleidingen letterkappen in steen en dit bij verschillende letterkappers uit West-Vlaanderen. Ook een opleiding beeldhouwen werd met succes gevolgd.

Steenhouwer Merlijn staat in voor alle maatwerk in natuursteen (Belgische blauwsteen, marmer, graniet, composiet,…) en dit in nauwe samenspraak met de klant. Door de grondige materiaalkennis en professionele manier van werken getuigt elk project van een geambieerde passie.

Zowel voor professionele als particuliere klanten kan steenhouwer Merlijn een oplossing bieden met respect voor degelijke kwaliteit en oog voor een verfijnde en duurzame uitwerking, zowel voor interieur als voor exterieur.

In de steenhouwerij zoeken wij in samenspraak met de klant voor elk project, groot of klein, een passende oplossing. Steenhouwer Merlijn staat in voor het opmeten ter plaatse, het uitwerken van het project in natuursteen of composiet en het professioneel, zorgvuldig plaatsen van het geheel. Dit alles gebeurt binnen het eigen atelier, waardoor de klant steeds nauw betrokken is bij het volledig project.

Om tot een perfect resultaat te komen, wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve soorten natuursteen. Arduin, wisteen, marmer, graniet, composiet worden dan ook met de nodige deskundigheid uitgezocht, desgewenst in samenspraak met de klant, bij de groothandel ter plaatse.

Naast het vervaardigen van machinale afwerkingen kan uiteraard ook gekozen worden voor de authentieke manuele afwerking.

=> Kijk eens rustig rond op de site (PRODUCTEN) en laat u overtuigen van wat we te bieden hebben.

=> Kom zeker en vast ook eens langs in mijn atelier. Ik geef u graag de nodige informatie.